Persyn Technics

Algemene Elektriciteit | Centrale verwarming | Sanitair | Zonneboilers | Warmtepompen

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Centrale verwarming is de corebusiness van Persyn Technics. Of u nu start met een nieuwbouw- dan wel renovatieproject, wij zorgen voor een verwarmingsketel die perfect aansluit bij uw woonbehoefte en budgettaire mogelijkheden. 

Verwarming is bij Persyn Technics trouwens zoveel meer dan de plaatsing van de juiste ketels: ook voor de installatie van vloerverwarming, warmtepompen of zonneboilers kunt u op ons rekenen.

 

Onze merken

Uw kwaliteitsgarantie: wij werken al jarenlang met vier gerenommeerde merken, waardoor wij de troeven, technische achtergrond, kenmerken en evolutie van hun verwarmingsketels door en door kennen. Concreet installeren, onderhouden, keuren en herstellen wij de toestellen van:

Wat die laatste betreft: als erkend installateur van Itho Daalderop, kunnen wij u als klant een omniumgarantie van vijf jaar geven. Persyn Technics biedt U bovendien een heel scherpe plaatsingsprijs, net omdat wij zo vertrouwd zijn met onze installaties. 

Verwarming gaat bij ons verder dan enkel de plaatsing van ketels: ook voor projecten met vloerverwarming of hernieuwbare energie kunt u op ons rekenen.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Persyn Technics u biedt, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons, via mail of telefoon.